آخرین مطالب

فاطمیه ناب فاطمی یعنی فاطمیه حمایت از ولایت و امامت نماز جمعه، قرآن، عترت، شهادت، جبهه و جنگ

فاطمیه ناب فاطمی یعنی فاطمیه حمایت از ولایت و امامت

  بزرگنمایی:
نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: فاطمیه ناب فاطمی یعنی فاطمیه حمایت از ولایت و امامت، فاطمیه‌ای که در آن از رهبری و ولایت حرف زده نشود، فاطمیه آمریکایی است.



به گزارش پایگاه خبری فجر شمال، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران در آیین شهادت حضرت زهرا (س) و یادواره شهدای سرافراز بازارسر بهنمیر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره عالم پرتلاش و دلسوز آیت الله درزیان (ره)، اظهار کرد: شما اسم اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام آمریکایی را شنیدید، خدا رحمت کند حضرت امام خمینی (ره) را و خدا حضرت امام خامنه‌ای را حفظ کند که یکی از یادگارهای اسلام‌شناسی و معرفتی از امام (ره) همین مسئله تفکیک این دو اسلام است، ایشان 16 شاخصه برای دو اسلام ذکر کرد.

وی افزود: الان می‌بینید ترکیه، اردن، امارات و برخی‌ها پنهانی به غزه‌ای ها و حزب‌الله کمک نکردند که هیچ به صهیونیست‌ها کمک می‌کنند الان هم که نیروهایشان در حلب مستقر شدند.

آیت الله محمدی لائینی تصریح کرد: ما فاطمیه ناب فاطمی و فاطمیه آمریکایی هم داریم که برای غدیر، عاشورا و مهدویت هم هست، فاطمیه ناب فاطمی فاطمیه فریاد است، فاطمیه هر چه فریاد دارید سر آمریکا بزنید است، فاطمیه حمایت از ولایت و امامت است، فاطمیه‌ای که حضرت فاطمه (س) برای امام علی (ع) و ولایت خودش را قربانی و سپر بلا کرد.



نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: می‌گویند فاطمیه را سیاسی نکنید! فاطمه زهرا (ص) اصلا در مسیر سیاست برای مبارزه با غاصبان، ظالمان، حمایت از امام و ولایت به شهادت رسیده، متن فاطمیه سیاسی است، متن عاشورا سیاسی است می‌گویند عاشورا را سیاسی نکنید، امام، غزه و شهید را نیاورید.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: فاطمیه‌ای که در آن از رهبری و ولایت حرف زده نشود، فاطمیه آمریکایی است، باید در فاطمیه فاطمی در محافلش از امامتی که خدای بزرگ آن را هم‌ردیف با دین قرار داده است حرف زده شود.

این مسئول گفت: امروز واجب‌ترین چیز این است که در مقابل دشمنان و صهیونیست‌های کثیف و پلید که در یک سال 50هزار زن، کودک، بزرگ، مریض و بی‌دفاع را از بین بردند بایستیم، اینها در این سرما نه لباس و غذا و نه درمان و سرپناهی دارند، اگر از اینها نگوئیم چه کنیم، پس این شهدا برای چه شهید شدند، چرا شهدا سربندها و پیشانی‌بندهای مزین به نام ائمه اطهار (ع) را چرا به پیشانی می‌بستند و رمز عملیاتشان می‌کردند.

وی بیان کرد: در مجلس شهدا و عالم بزرگوار باید وظیفه خودمان را بگوئیم و از پویش ایران همدل با کمک‌های مادی حمایت کنیم، خداوند برکت دهد همین مردم مازندران خیلی پول و طلا اهدا کردند، داوطلب هستند و عاشقانه اشک می‌ریزند که ما را به منطقه جبهه مقاومت بفرستید اما الان وظیفه ما و خواسته رهبری چیز دیگری است.



آیت الله محمدی لائینی خاطرنشان کرد: فاطمیه ناب فاطمی یعنی فاطمیه حمایت از ولایت، یعنی فاطمیه وحدت، برخی‌ها همین فاطمیه را بهانه و محور تفرقه و جنگ شیعه و سنی قرار می‌دهند، توهین به نمادهای شیعه و سنی انجام می‌دهند.

نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: فاطمیه ناب آن است که در آن ملاحظات باشد، سکوت نباشد، فریاد و حمایت از ولایت باید باشد.

این مسئول در پایان تاکید کرد: ما فاطمیه و سوژه های دیگر را باید تجلیل کنیم اما بین فاطمیه فاطمی و آمریکایی فرق قائل شویم، مردم مازندران در انقلاب، حمایت از ولایت و ادامه راه شهدا سهمی بزرگ داشته و دارند.



پایگاه خبری فجر شمال
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی 
پایان پیام


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف