بزرگنمایی:
گروه فرهنگی و هنری: نمایش «طالب» برگرفته از افسانه «طالب و زهره» نمایشی عاشقانه، که عشق مجازى را به درگاهى براى وصول به عشق حقیقی قرارمی دهد دوم آبان ماه ۹۸ در سالن آمفی تئاتر شهید باغبانی حوزه هنری به روی صحنه رفت.
گروه فرهنگی و هنری: نمایش «طالب» برگرفته از افسانه «طالب و زهره» نمایشی عاشقانه، که عشق مجازى را به درگاهى براى وصول به عشق حقیقی قرارمی دهد دوم آبان ماه 98 در سالن آمفی تئاتر شهید باغبانی حوزه هنری به روی صحنه رفت.
به گزارش پایگاه خبری فجر شمال ، نمایش «طالب» به نویسندگی و کارگردانی تورج زایدلی برگرفته از نمایش نامه «طالب و زهره» نوشته محمد آهنگر با موضوع مدافعان حرم دوم آبان ماه 98 با حضور علاقمندان و هیئت داورن سی و یکمین جشنواره تئاتر استان مازندران در سالن آمفی تئاتر شهید باغبانی حوزه هنری به روی صحنه رفت.
تورج زایدلی کارگردان و نویسنده این نمایش که در سال قبل اجرای موفق نمایش «یاغی های عاشق» را با حضور بازیگران مطرح و با سابقه استان را درکارنامه هنری خود دارد گفت: این نمایش چه از سوی هیئت داوران جهت حضور در جشنواره انتخاب شود و یا اینکه انتخاب نشود، این امکان را خواهد داشت تا برای اجرای عموم در شهرساری و در دیگر شهر های استان برای مدت طولانی به روی صحنه برود.
حمیدرضا گل محمدی کارشناس نمایش:
شیوه کار نمایش طالب فرمال و نمادگراست که با استفاده از مولفههای سورئال به دو داستان عاشقانه از نقلهای رایج در مازندران یعنی «امیر و گوهر» و «طالب و زهره » میپردازد .
داستان نمایش برداشتی از افسانه « طالب و زهره» منطقه آمل، از خطه و سامان اسطوره ای مازندران است که به ماجرای طالب پسر امیر وگوهر، روستایی زاده ای از اهالی مازندران می پردازد.
امیر و گوهر پس از گذشت سال ها با نذر و نیاز به لطف خداوند صاحب فرزندی می شوند، مادر در زمان زایمان از دار دنیا می رود، پدرکه متولی امام ز اده است، بر اساس نذری که دارد، نام پسر را طالب می گذارد ونیت می کندکه طالب همانند خودش متولی امام زاده شود. زمان می گذرد طالب بالغ و دل سپرده دختری یه نام زهره می شود. قادر پسر یکی از سرمایه داران رقیب عشقی طالب می شود و برای جلب رضایت زهره دست به هرکاری می زند تا با او ازدواج کند، برهمین اساس کشمکش هایی بین نا مادری و طالب به وجود می آید.
در نهایت طالب دفاع از حرم را بر عشق زهره ترجیح داده و راهی می شود و پس از چندی خبر شهادتش به آبادی می رسد.
نمایش برگرفته از افسانه «طالب و زهره » که از تم عشق برخوردار است، نمایشی عاشقانه، که عشق مجازى را درگاهى براى وصول به عشق حقیقی قرارمی دهد.،
نویسنده نمایش «طالب» با توجه به عواملزمینه ساز درآفرینش افسانه «طالب و زهره» عنوان هایی نظیر آغاز عشقی پاک ، موانع ازدواج که اختلاف طوایفی، مقدمات ازدواج اجباری، بدجنسی نامادری زهره،آفرینش تراژدی، وجود شخصیت زهره، قهرمان اسطوره ای این افسانه،که نماد عشق پاک وصیقل یافته ای ایرانی است را امروزی کرده و نمایش «طالب» را به رشته تحریر در آورده است.
طراحی صحنه با استفاده از المان های سازه های موجود روستایی در مازندران که کاربرد های مختلفی به همراه دارد، به خوبی مورد استفاده قرارگرفت و درخدمت نمایش بود.
طراحی لباس که برگرفته از لباس بومی محلی متناسب ودرخدمت نمایش بود.
نمایش درطول اجرا ازموسیقی زنده برخوردار بود وصدای خوش خواننده و نوازندگان محلی شورحال خاصی را به مخاطبان انتقال می داد.
بازیگران از بیان رسا و بازی خوب و روانی برخوردار بودند که در روند رو به رشد نمایش کمک بسزایی داشت.
نمایش با تابلویی زیبا از طالب که در جایگاه آرش کمانگیر، این اسطوره مازندرانی قرار می گیرد به سرانجام رسید.