آخرین مطالب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران: ایجاد و تقویت فضای مجازی بومی به عنوان جایگزین رسانه‌های بیگانه فرهنگی، هنری

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران: ایجاد و تقویت فضای مجازی بومی به عنوان جایگزین رسانه‌های بیگانه

  بزرگنمایی:

خبرنگار فجر شمال :عباس زارع دوشنبه‌شب در جلسه بررسی فعالیت‌های فضای مجازی که به مناسبت هفته بسیج و با همکاری بسیج رسانه و فضای مجازی ناحیه مقاومت بسیج سوادکوه‌شمالی در مدرسه علمیه باقرالعلوم شیرگاه برگزار شد با گرامیداشت هفته بسیج و با بیان اینکه تعامل بین نهاد‌های فرهنگی و رسانه‌ای استان وجود دارد، گفت: مزایا و تهدیدهای فضای مجازی را داریم و ارتباطات جهانی بر پایه فضای مجازی است و فضای مجازی رصد و تولید محتوا شود که از این به عنوان فرصت استفاده کنیم که در غیر این‌صورت شاهد تهدیدهای بالایی خواهیم بود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه از طریق فضای اینترنتی می‌توان علایق مختلف را سنجش کرد و این فرصت را فضای مجازی ایجاد کرد، افزود: حوزه فضای مجازی و تولید محتوا مهم است و باید به صورتی فعالیت کرد که از این فضا عقب نمانیم.

وی با اشاره به دانلود حدود 30 هزار بازی غیر‌مجاز در کشور و دوری از نگاه ساده‌انگارانه به ابعاد مختلف فضای مجازی، خاطر نشان کرد: حذف بخشی از ارتباط چهره به چهره، ناشناس بودن افراد طرف‌مقابل در فضای مجازی، مزاحمت‌های فضای مجازی، جعل و کلاهبرداری، اتلاف وقت در فضای مجازی و به خطر افتادن حریم خصوصی بخشی از معایب فضای مجازی است.

زارع با بیان اینکه ایجاد و تقویت فضای مجازی بومی به عنوان جایگزین رسانه‌های بیگانه را باید مورد توجه داشته باشیم، اظهار کرد: اگر تولید محتوای ما قوی بود شاهد نفوذ قوی‌تر دشمن از حضور خود را شاهد نبودیم و ایجاد فضا برای مقابله با نفوذ دشمن و مقابله و پیشی‌گرفتن از آن باید برای فعالان فضای مجازی ما مطرح باشد.

مدیر ل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه باز نشر اخبار و تولید محتوای ما در مازندران به آرامش مردم کمک کرد، افزود: ضریب نفوذ بیش از 100 درصدی اینترنت در مازندران داریم و هزار و 456 کانال با حدود 5 هزار عضو در مازندران داریم و 386 صفحه اینستا پرمخاطب در استان و در مقابل چهار کانال ایتا ثبت کردیم و بیانگر آن است که تولید محتوا مناسب و اطلاع‌رسانی خوب و شبکه‌های مناسب جایگزین نداشتیم.

وی اظهار کرد: 93 درصد جوانان و نوجوانان 12 تا 17 سال در فضای اجتماعی حضور دارند و فضای مجازی را فقط در رسانه نبینیم و ابعاد مختلف آن را ببینیم و در حوزه‌های مختلف فعال باشیم و قرارگاه رسانه‌ای ایجاد کردیم و باید فعالانه‌تر حاضر شویم.

زارع با بیان اینکه در فضای مجازی موضوعاتی را آنقدر تکرار می‌کنند تا ملکه ذهن ما شود و فضای مجازی به فضای حقیقی تبدیل شد، بیان کرد: مدیریت افکار عمومی استان با رسانه‌هاست و حدود 500 رسانه دارای مجوز در مازندران داریم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به انجام نظر‌سنجی در نمایشگاه کتاب و مطبوعات استان، افزود: بسیاری از فرهیختگان با رسانه‌های استان ما آشنایی نداشتند و رسانه‌ها در حلقه مدیران قرار گرفتند و با مردم ارتباط همه‌جانبه نگرفتند و رسانه دارای نقد منصفانه همراه با ارائه راهکار باشد تا باعث حل مشکلات ‌شوند و مدیران باید پاسخ‌گوی انتقادات منصفانه باشند.

وی با بیان اینکه مردم از رسانه‌ها دلسوزی و نقد منصفانه ببینند همراهی می‌کنند و می‌پسندند و فعالان حوزه‌های مختلف تولید محتوا داشته باشند و به جنگ برابر بروند و به عنوان افسران جنگ نرم فعالیت کنند، گفت: فعالیت در فضای رسانه‌های استانی جزیره‌ای است و بسیج رسانه با تعامل و دلسوزانه فعالیت می‌کنند و وفاق جمعی رسانه‌ها با مدیریت واحد و تولید محتوای مناسب در استان را هدف‌گذاری کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار ما در سوادکوه‌شمالی به راه‌اندازی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سوادکوه‌شمالی تا پایان دولت دوازدهم اشاره کرد و سید‌محمد انصار‌الحسینی فرماندار سوادکوه‌شمالی از مهیا‌ شدن مکان استقرار اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تا 6 ماه آینده در این شهرستان خبر کرد.:مجید اسدی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف