آخرین مطالب

رییس شورای اداری استان مازندران شایسته سالاری را مهمترین ملاک برای انتصاب مدیران کل در استان بیان کرد و اضافه کرد

رییس شورای اداری استان مازندران شایسته سالاری را مهمترین ملاک برای انتصاب مدیران کل در استان بیان کرد و اضافه کرد

  بزرگنمایی:

خبرنگار فجر شمال مجید اسدی :استاندارمازندران گفت: اگرچه برخی اوقات برای انتصاب مدیران جدید در استان تحت فشارهای سیاسی و نمایندگان قرار می‌گیریم، ولی زیربار فشار نخواهم رفت.

 احمد حسین زادگان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساری افزود: احتمال می رود بر سر یک گزینه با نمایندگان با توجه به برخی ملاک ها به توافق برسیم، ولی هرگز زیر بار گزینه های تحمیلی ناشی از فشار نخواهم رفت.
وی اضافه کرد: در هر صورت برای انتصاب مدیرکل صرفنظر از این که استانداران نظرشان را اعلام می کنند، وزیر هم نظرات خودش را دارد به گونه ای که هم استاندار می خواهد با مدیر در استان کار کند و هم وزیر ، در این موارد با جمیع شرایط به توافق می رسیم و گزینه ای انتخاب می شود که هر دو سطح وزارتخانه و استان بتوانیم با آن کار کنیم.
نماینده عالی دولت در استان مازندران در مورد انتصاب مدیرکل جدید آموزش و پرورش اظهارداشت: کمیته انتصاب در استان برای این مورد تشکیل شد و این کمیته در نهایت به دو گزینه نهایی رسید که هر دو از لحاظ شایسته سالاری مورد توافق بودند، ولی در پایان مدیرکل فعلی انتخاب شد که از نیروهای بدنه آموزش و پرورش بوده و فرد توانمندی نیز در این حوزه است.
حسین زادگان در مورد مدیرکل بهزیستی استان مازندران نیز اضافه کرد : برخی مسایل اداری از سوی دستگاههای نظارتی  در موردسرپرست مطرح شد که در نهایت ما فرد دیگری که از نظر ما توانمندی و شایستگی این سمت را داشت، معرفی و مورد تایید قرار گرفت.

رییس شورای اداری استان مازندران شایسته سالاری را مهمترین ملاک برای انتصاب مدیران کل در استان بیان کرد و اضافه کرد : در انتصاب به هیچ وجه ملاک ما مسایل جغرافیایی نبوده و هرگز نیز این مباحث مطرح نخواهد شد.
حسین زادگان اضافه کرد : به هر حال مدیران ما از یکی از مناطق غرب، شرق و یا مرکز استان مازندران انتخاب می شوند و حداقل تا زمانی که مسوولیت مدیریت ارشد استان را بر عهده دارم، ملاک انتصاب مدیران شایسته سالاری است و بحث جغرافیایی را در نظر نخواهیم گرفت.
وی خاطرنشان کرد : برای پیگیری مشکلات مناطق مختلف استان مازندران سه معاون استان به عنوان معاونان معین در غرب، مرکز و شرق استان انتخاب شدند به گونه ای که معاون هماهنگی استاندار معین غرب استان، معاون عمرانی معین مناطق مرکزی و سیاسی امنیتی نیز معین شرق استان است.
استاندارمازندران هدف از انتصاب معاونانش را به عنوان معین مناطق سه گانه این خطه شمال کشور هماهنگی بیشتر با مدیران کل و فرمانداران شهرستان ها برای پیشبرد برنامه های توسعه بیان کرده است.
استاندارمازندران در مورد انتصاب زنان در پست های مدیریتی گفت : در دولت تدبیر و امید به ویژه در مدتی که مسوولیت استانداری استان را بر عهده گرفتم، قرارگیری بانوان در پست های مدیریتی مرتبط از اولویت های ما بود و تاکنون نیز چندتن از بانوان شایسته ما در پست های مدیرکلی، معاون مدیرکل، بخشداری و سایر سمت های دیگر به کار گرفته شدند که از نظر ما این به کارگیری بیش از گذشته بود.
حسین زادگان اظهارداشت : انتصاب زنان در پست های مدیریتی نیز قطعا با ملاک شایسته سالاری صورت می گیرد و در پست هایی که رقابت بین زنان و مردان باشد، با تطبیق شایسته سالاری اولویت را به زنان خواهیم داد.

استاندارمازندران در پاسخ به سوالی در مورد بهره برداری سیاسی از عملکرد عمرانی و اقتصادی دولت از سوی برخی نمایندگان و حتی مدیران سابق گفت : هر اقدام عمرانی و اقتصادی که در کشور انجام می شود، بودجه آن یا از بخش دولتی و یا خصوصی تامین می شود و این عادتی شده که برخی عملکرد دولت را به نام خودشان ثبت کنند و این در حالیست که اصل کار از سوی دولت انجام شده است.
حسین زادگان افزود : البته احتمال دارد ، برخی پروژه ها مثلا در زمان یک مدیر سابق شروع شده باشد و یا نماینده ای پیگیری برای دریافت اعتبار پروژه ای داشته باشد، ولی در مجموع این دولت و یا بخش خصوصی است که اعتبار آن را تامین کرد تا به بهره برداری برسد.
وی اضافه کرد : بهره برداری سیاسی از عملکرد دولت که گاها به دلیل ضعف اطلاع رسانی از سوی برخی مدیران فعلی نیز صورت می گیرد، سابقه طولانی دارد
استاندارمازندران در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد تملک تعداد زیادی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان از سوی بانک ها به دلیل مطالبات معوقه و راکد ماندن این واحد با رد این اخبار گفت : در دوره مدیریتش نه تنها هیچ واحد تولیدی و صنعتی جدید به تملک بانک ها درنیامده که حدود 25 واحد صنعتی تملکی پیشین نیز با توافق بانک ها از تملک خارج و در اختیار بخش خصوصی قرار داده شد و فعالیت خود را از سر گرفتند.
حسین زادگان افزود : علاوه بر آن تعدادی از واحدهای صنعتی که پیش از دوره مسوولیتش در تملک بانک قرار گرفتند، نیز با پیگیری معاونت اقتصادی در حال فعالیت هستند و این نشان می دهد که اولویت ما در شرایط فعلی اقتصادی حفظ شرایط موجود و چرخش اشتغال و تولید است.
وی خاطرنشان کرد : علاوه بر این در یک سال اخیر حدود 100 واحد صنعتی راکد براساس مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به مدار برگشتند و فعال شدند و مساعدت به واحدهای مشکل دار در قالب ستاد تسهیل در مازندران همچنان ادامه دارد.
وی افزایش نرخ مشارکت اقتصادی و نرخ اشتغال را ناشی از فعال شدن واحدهای راکد بیان کرده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

بانوان نمونه جهاد کشاورزی سوادکوه به مناسبت میلاد حضرت فاطمه (س) تجلیل شدند

در رد یک تشبیه نادرست و نگرشی خطرناک به رسانه

امام‌جمعه موقت ساری بر شناخت صحیح امام خمینی(ره) تاکید کرد

تلاش شهید آیت‌الله مفتح یادآور مقابله با جریان‌های التقاطی و تحقق آرمان وحدت

حجت الاسلام خانلری با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به مشکلات معیشتی مردم گفت مدیران برای کنترل و کاهش گرانی ها اهتمام بیشتری داشته باشند

مادر؛ فرشته‌ای که زمان هم از بزرگی‌اش جا می‌ماند

طلوع افتخار در لبنان؛ سامان احمدی بر بام MMA آسیا ایستاد

گفت‌وگو با استاد برجسته و پژوهشگر حوزه فناوری‌های نوین حسابداری و مالی کشور

جایگاه خبرنگار در جهان امروز، مسئولیت، استقلال و نقش ساختارها در کیفیت اطلاع‌رسانی

شهر دانشجو؛ زیست‌بوم نوآوری و مشارکت نسل دانشگاهی

انتصاب نخستین بانو به عنوان مدیر در شرکت آب و فاضلاب مازندران خانم مهندس بهشته احمدی در شهرستان سیمرغ

همایش روز حسابدار با عنوان "هوش مصنوعی در حسابداری و مدیریت"

چاپ مقاله علمی بین‌المللی در مجله‌ی معتبر Springer Nature

پیام تسلیت وهابی خنکداری فرماندار به مناسبت سالروز وفات حضرت ام‌البنین(سلام الله علیها) و روز تکریم مادران و همسران شهدا

یازدهمین کنفرانس بین‌المللی ICSPIS 2025 به میزبانی دانشگاه علوم و فنون مازندران

بحمدالله بار دیگر توفیق خدمت رسانی خالصانه و بی منت به زائران حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام در چایخانه آن حضرت(ع) در صحن آقا امام حسن مجتبی

پیام تبریک مرتضی درزی پور، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیمرغ، به مناسبت 16 آذر، روز دانشجو

پیام رییس دانشگاه علوم و فنون مازندران به مناسبت روز دانشجو

جشن روز دانشجو در دانشگاه علوم و فنون مازندران با برنامه‌های متنوع برگزار شد

تأکید جهاد کشاورزی سوادکوه بر ضرورت احیای اصولی جنگل‌های سوخته؛ باززایی طبیعی در کنار مشارکت مردمی

سفر به شهر انارها؛ روایت جشنواره ملی انار ساوه و گشت‌وگذاری در عمارت تاریخی عبدالله‌آباد

برگزاری کارگاه «تربیت رسانه‌ای» با رویکرد قرآنی در بابلسر

انتقاد نماینده ولی‌فقیه در مازندران از نابسامانی توزیع نهاده‌های کشاورزی

همایش علویان؛ تاریخ، فرهنگ و سیاست در آمل برگزار می‌شود

ساری میزبان همایش روز جهانی افراد دارای معلولیت

بازدید دانشجویان گروه مهندسی برق از نمایشگاه بین‌المللی تهران

تقدیر از فعالان فرهنگی حوزه اهدای عضو در دانشگاه علوم و فنون مازندران

قهرمانی تیم دینامو در فینال مسابقات فوتسال جام 16 آذر دانشگاه علوم و فنون مازندران

پیام نماینده مقام معظم رهبری در استان مازندران به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان

تقدیر پژوهشگر برگزیده گروه فنی و مهندسی استان مازندران

کمبود پایگاه های تخصصی اطفا حریق در مازندران

پیام تبریک، وهابی خنکداری فرماندار شهرستان سیمرغ به مناسبت دهم آذر ماه روز مجلس

احیای «گِل‌گوئی»؛ هنر فراموش‌شده زنان مازنی بر دیوارهای کهن سوادکوه

کسب عنوان نایب‌ قهرمانی دانشجوی دانشگاه علوم و فنون مازندران

عضو هیات علمی دانشگاه علوم و فنون مازندران

هجوم آتش به جنگل‌های هیرکانی؛ همبستگی ایرانیان و خلأیی که نمی‌توان نادیده گرفت

سپرده‌گذاری 32 میلیارد ریالی خیران سیمرغ در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

قدردانی از کمیته امداد مازندران برای گسترش فرهنگ قرآن در بین مددجویان

مرکز روزانه آموزش توانبخشی چند معلولیتی«ذهن آگاه» باحضور رحمانی مدیرکل بهزیستی و وهابی خنکداری فرماندار سیمرغ افتتاح شد.

تأکید معاون آموزشی دانشگاه مازندران بر برگزاری منظم کلاس‌ها و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی

کودتای 28 مرداد و تجربه برجام نشان داد که اعتماد به آمریکا نتیجه‌ای جز خسارت ندارد

روحیه بسیجی، رمز مقاومت و اقتدار ملی است

امام جمعه کیاکلا گفت مسئولان باید شبانه روز برای خدمت به مردم تلاش کنند تا مشکلات و معیشتی و اقتصادی هرچه زودتر برطرف شود

یادواره شهدای محله بیدآباد بابل برگزار می‌شود

برگزاری دومین پیش‌نشست همایش ملی همزیستی و وفاق در ایران امروز

هفته پژوهش و فناوری، فرصت‌ها و چالش‌ها در مسیر تجاری‌سازی بینابین پژوهش‌های کاربردی و بازار محور

زلزله در گزنک مازندران

سرهنگ پاسدار علی حسن‌علی‌زاده،/ما وظیفه داریم برای مردم کار واقعی انجام بدهیم نه اینکه در حد حرف بمانیم.»

محفل بسیجیان قرآنی در بابلسر برگزار می‌شود

بابلسر غرق در ماتم زهرایی؛ اشک‌هایی که از آسمان دل‌ها فرو ریخت