آخرین مطالب

استاندار خواستار راه‌اندازی خانه جوانان در تمامی شهرهای مازندران شد سیاست و جامعه

استاندار خواستار راه‌اندازی خانه جوانان در تمامی شهرهای مازندران شد

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال :استاندار مازندران یکی از دغدغه‌های مهم قابل توجه برای مدیران را حل مشکلات حوزه جوانان دانست و خواستار راه‌اندازی خانه جوانان در تمامی شهرستان‌های استان شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ورزش و جوانان مازندران، احمد حسین زادگان روز سه شنبه در نشست ویدئو کنفرانسی ستاد ساماندهی امور جوانان استان مازندران در ساری افزود : مدیران مرتبط با برنامه ریزی مدون نسبت به غنی سازی اوقات فراغت جوانان در تعطیلات تابستانی فعال شوند و هر گونه برنامه ریزی برای این قشر باید متناسب با مطالبات و نیاز جوانان باشد.
نماینده عالی دولت در استان مازندران اضافه کرد: مشکلات جوانان فرابخشی است و همه بخش ها و نهادها باید برای رفع مشکلات و آسیب های اجتماعی در حوزه جوانان وارد میدان شوند.
 حسین زادگان توجه به به شرکت های دانش بنیان ، آسیب های اجتماعی مرتبط با جوانان را مهم ترین برنامه کاری برای مدیران شهرستانی دانست و اضافه کرد : با برداشتن موانع ساختاری ، تمام مشکلات مرتبط با جوانان در شهرستان ها قابل حل است.
رییس ستاد ساماندهی جوانان استان مازندران راه اندازی خانه های جوانان را در شهرستان ها از اولویت برنامه های فرمانداران دانست و اظهار داشت : فرمانداران باید از فضاهای مازاد در شهرستان های محل خدمتشان برای راه اندازی خانه های جوانان استفاده کنند.
حسین زادگان پیگیری امور جوانان ، راه اندازی خانه جوانان و کاهش سن مدیریتی و رفع مشکلات جوانان در حوزه اقتصادی ، اشتغال و تسهیلات را از دیگر برنامه های اولویت دار فرمانداران بیان کرد.
وی با استقبال از پیشنهادات جوانان برای رفع مشکلاتشان گفت : پیشنهاداتی می تواند کاربردی باشد که قابلیت اجرایی داشته باشد و تمام مطالبات جوانان در حوزه های مختلف باید ساماندهی و با اولویت به آنها پرداخته شود.
استاندار مازندران به کارگیری جوانان در امور مدیریتی و کاهش سن مدیریتی در استان را از دستاوردهای مهم بهره گیری از جوانان در امور اداری و مدیریتی در این خطه شمال کشور بیان کرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران هم در این نشست با قدردانی از دغدغه نماینده عالی دولت در استان نسبت به امور جوانان و برگزاری ستاد ساماندهی امور جوانان گفت :  جوانان مازندران با شیوع ویروس کرونا برای خدمات رسانی به مردم پای کار بودند و توانستند با تامین برخی تجهیزات حفاظتی و ارسال آنها به مراکز درمانی و مردم دغدغه های مردمی را نسبت به این مشکل کاهش دهند.
حبیب حسین زادگان افزود : سازمان های مردم نهاد جوانان استان در تهیه و توزیع ملزومات بهداشتی با همکاری بسیج ورزشکاران استان نقش پررنگی ایفاء کردند.
وی ادامه داد : جوانان با نگاه مسئولانه همانند روزهای هشت سال دفاع مقدس ، تاثیر گذاری خود را برای مقابله با این ویروس و خدمات رسانی به مردم نشان دادند.
حسین زادگان گفت : قطعا جوانان ما با این احساس مسئولیت می تواند نقش پررنگی نیز در جهش تولید در سطح ملی داشته باشند و باید از توانمندی و استعداد جوانان در سال جهش تولید استفاده شود.
استان مازندران سه میلیون و 258 هزار نفر بر اساس سرشماری نفوس و مسکن سال 95 جمعیت دارد که یک سوم آن را جوانان تشکیل می دهند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان

دیدار اعضای هیئت رییسه مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم با استاندار مازندران

دومین جشنواره قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران برگزار می‌شود

​افزایش بازدید در طرح تشدید نظارت بهداشتی در مازندران

بزرگ‌داشت روز ملی فناوری هسته‌ای در دانشگاه مازندران

کار برای خدا و خدمت به مردم در پیشگاه خداوند متعال ذخیره خواهد شد

برگزاری آیین آغاز سال کاری جدید دانشگاه مازندران

یکصد و پنجاه فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان کیاسر ایجاد شد

اعلام اسامی برندگان هدایای طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

بازدید 541 هزار زائر و مسافر نوروزی از امامزادگان مازندران

نشست علمی«تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

دیدار فرماندار بابلسر با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمرانی فرمانداری در آغاز سال جدید

لزوم همکاری مدیران مازندران و گلستان برای جلوگیری از گسترش خشکی تالاب میانکاله

شاهرخ جهانشاهی به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان نوشهر منصوب شد

برگزاری هفت هزار بار محفل روایتگری در مازندران

استمرار اجرای «طرح زندگی با آیه‌ها» در طول سال

پانصد و پنجاه و سه مددجوی مازندرانی در سال گذشته از خدمات مشاوره بهره‌مندشدند

امروز دنیا فهمیدند که ابرقدرتی مثل آمریکا پوشالی است

آیین تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی محمدی لائینی در نکا+عکس

تلاش بنیاد شهید و امورایثارگران باید در جهت ارائه هرچه بیشترخدمات به خانواده شهدا

نشست هفتگی آموزش قرائت تخصصی قرآن ثامن الحجج(ع) درآمل برگزار می شود

هموار سازی راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

متن تبریک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان سیمرغ

طبیعت زیبای مازندران را خراب نکنید

رفع مشکل آبی شالیکاران دودانگه

انتصاب سرپرست بخشداری های نارنجستان سوادکوه شمالی، مرکزی قایمشهر و لاله آباد و مرکزی بابل

عید سعید فطر، فرصتی برای تجدید عهد با خداوندو همدلی میان مسلمانان

اقامه نماز عید فطر در امامزادگان مازندران

پرسش بیست‌و‌نهمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و عرض تبریک سال نو و عیادت و تقدیر از صبر و بردباری ایشان صورت پذیرفت.

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

دیدار امام جمعه سیمرغ با خانواده شهید علی اصغرصالح نزاده

مولایی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سیمرغ به اتفاق کارشناس درمان از همسر امیرسرلشگرخلبان شهید احمد کشوری دیدار و گفتگو نمودند

همزمان با نهمین روز از فصل بهار، فرماندهی پلیس راه محور بابلسر - فریدونکنار، ضمن حضور در شهرستان سیمرغ

آمادگی 2300 پایگاه جمع آوری زکات فطریه در مازندران

پرسش بیست‌و‌هشتمین روز مسابقه طرح «زندگی با آیه‌ها» در مازندران

25 میلیون و 500 هزار تردد و پذیرای 7 میلیون مسافر در مازندران

روز قدس، روز اعلام انزجار از ماهیت رژیم خبیث صهیونیستی است

رژیم سفاک اسرائیل به دست مستضعفان جهان محو خواهد شد

عهد مردم سنگده ساری در یاری قدس شریف