آخرین مطالب

استاندار مازندران با انتقاد از اینکه مازندران از لحاظ صنایع تبدیلی فقیر و در بعضی از صنایع ضعیف است که می بایست به سمت مدرن شدن حرکت کند علم، فناوری و بازی

استاندار مازندران با انتقاد از اینکه مازندران از لحاظ صنایع تبدیلی فقیر و در بعضی از صنایع ضعیف است که می بایست به سمت مدرن شدن حرکت کند

  بزرگنمایی:

استاندار مازندران اعلام کرد که 6 هزار هکتار اراضی بانک زمین جهت زهکشی و بهسازی به افراد کم زمین و بی‌زمین واگذار می‌شود.

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :احمد حسین زادگان در جلسه کارگروه اقدام استان با اعلام این که حوزه کشاورزی و منابع طبیعی استان نیاز به جهش قابل توجه در تصمیم گیری ها و اقدام دارد ، افزود که با پیگیری های صورت گرفته از 6 هزار هکتار از اراضی بانک زمین مقرر شد چهار هزار هکتار به احداث شهرک گلخانه ای در شرق مازندران و یکهزار هکتار هم برای شهرک صنعتی اختصاص یابد.  

وی گفت : میزان عرصه های قابل اجاره می بایست با اولویت اهالی مناطق گوناگون واگذار گردد لذا فراخوان عرصه‌های قابل اجاره با ارائه تسهیلات مناسب در دستور کار قرار گیرد.

نماینده عالی دولت در مازندران از زارعت چوب و شهرک های گلخانه‌ای بخصوص در شرق مازندران به عنوان اولویت های جدی برای واگذاری اراضی بانک زمین یاد کرد.

بانک زمین یا شرکت توسعه و عمران اراضی کشاورزی از سال 71 با هدف سرمایه گذاری در طرح های آب و خاک و احیاء اراضی به منظور ایجاد اشتغال و کمک به استقلال اقتصادی کشور از طریق تولید محصولات زراعی و باغی استراتژیک فعالیت خود را بر اساس قانون تجارت آغاز کرد.

بر اساس گزارش های رسمی ، بانک زمین در شرق مازندران 18 هزار هکتار زمین در اختیار دارد که از این میزان 12 هزار هکتار محیط زیستی است ولی 6 هزار هکتار باقی مانده قابل سرمایه گذاری و واگذاری است که طی حدود سه دهه گذشته راکد مانده است. وجود حساسیت های محلی و مشخص نبودن منبع تامین آب در کنار نبود طرح و برنامه مشخص برای کاربری از مهم ترین دلایل راکد ماندن این اراضی بوده است.  

 

استاندار مازندران همچنین در این نشست با اشاره به این که باید اقتصاد کشاورزی در بخش های مختلف توسعه پیدا کند، گفت: تحقق این مهم در گرو فروش محصولات و ارایه به بازارهای صادراتی با راه اندازی پایانه صادراتی است. ‎

وی با اشاره به اینکه 90 درصد مرکبات کشور در استان مازندران تولید می شود ، افزود : با ظرفیت بالای تولید مرکبات امکان صادرات در استان فراهم می باشد لذا توسعه  اقتصاد کشاورزی با تسهیل در فروش محصولات کشاورزی میسر می گردد.  

استاندار مازندران ساماندهی اراضی کشاورزی را یک تکلیف برای مسئولان این بخش دانست و ادامه داد : تعیین تکلیف اراضی شیب دار و بهره گیری درست از این ظرفیت در حوزه های مختلف کشاورزی از اولویت های اقتصاد کشاورزی در مازندران است.  

حسین زادگان با اشاره به اینکه بخشی از مرکبات استان در سبد ضایعات قرار می گیرد ، تاکید کرد: تولیدات کنسانتره میوه با توجه به حجم بالای مرکبات و میوه در استان موجب تحول شگرف در جلوگیری از دورریز مرکبات خواهد شد و ارزش افزوده برای کشاورزان در پی دارد.

وی گفت : بر اساس آمارها میزان زیر درختی های مرکبات و میوه در نخستین مرکز لجستیک و پایانه صادراتی محصولات کشاورزی (روماک گستر)  بیش از20 درصد است و 40 هزار تن میوه درجه چهار در این مجموعه وجود دارد.

استاندار مازندران با انتقاد از اینکه مازندران از لحاظ صنایع تبدیلی فقیر و در بعضی از صنایع ضعیف است که می بایست به سمت مدرن شدن حرکت کند ، افزود : لذا در سال های آینده با توسعه دانش و تکنولوژی می توانیم  شاهد افزایش تولیدات کشاورزی و صنعتی باشیم.  

حسین زادگان اظهار کرد: از ظرفیت بانک های عامل می بایست جهت اجرای پروژه های مدرن در حوزه کشاورزی و  رونق تولید و اشتغال در استان مازندران بهره گرفت و دولت تسهیلاتی برای شرکت های حمل ونقل در نظر گرفته است که سبب رونق تولید و اشتغال می گردد. 

استاندار مازندران همچنین با بیان اینکه حدود 10 هزار میلیارد تومان توسط بانک ملی برای فعال سازی حوزه تولید و واحدهای تولیدی تعلق گرفته است اعلام کرد: به همین منظور  فاز نخست مرکز لجستیک و پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در شهرستان جویبار طی 2 ماه آینده راه اندازی می گردد که نقش بی بدیلی در توسعه صنایع تبدیلی ایفا خواهد نمود.  

وی افزود: صادرات به کشورهای آسیای میانه از اولویت های مهم در صنایع تبدیلی می باشد لذا پروژه هایی همچون مرغ لاین، پایانه صادراتی روماک گستر و پایانه صادراتی و مجموعه پرورش ماهیان خاویاری قره برون سه پروژه مهم استان می باشد که موجب تحرک و توسعه اقتصادی استان می گردد. 


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد

تکذیب قتل پدر خانواده در تنکابن

چهل هزار محفل قرآنی در مازندران برگزار شد

پنج دانشجوی دانشگاه مازندران به مرحله نیمه نهایی جشنواره قرآنی بسیج دانشجویی راه پیدا کردند

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانونی آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

آمریکایی ها دنبال مذاکره نیستند

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

برگزاری نشست علمی «تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان