آخرین مطالب

نماینده عالی دولت در مازندران اظهارداشت استفاده از ماسک به عنوان یکی از روشهای تاثیرگذار برای مقابله با کرونا، پوشش ماسک در استان افزایش یافت. آیین زندگی، بهداشت و سلامت

نماینده عالی دولت در مازندران اظهارداشت استفاده از ماسک به عنوان یکی از روشهای تاثیرگذار برای مقابله با کرونا، پوشش ماسک در استان افزایش یافت.

  بزرگنمایی:

مجید اسدی خبرنگار فجر شمال  :استاندار مازندران گفت: تغییر رفتاری مثبت مردم نسبت به کرونا و استفاده از ماسک ملموس است و توصیه می‌شود تا این روش همچنان ادامه داشته باشد.

احمد حسین زادگان روز پنجشنبه در گفت و گو تلفنی با خبرنگار ما در ساری افزود: با افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا در استان مازندران و هشدارهای کرونایی نیز از سوی ستاد استانی مقابله و درمانگران ما برای استفاده از ماسک به عنوان یکی از روشهای تاثیرگذار برای مقابله با کرونا، پوشش ماسک در استان افزایش یافت.
رییس ستاد استانی مقابله با کرونا مازندران خاطرنشان کرد : در شرایط فعلی میزان استفاده مردم از ماسک در سطح استان رضایت بخش است ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب در این مرحله همچنان فاصله داریم و باید این رفتار به خصوص در اماکن عمومی ، فضای سرپوشیده و اجتماعات ادامه داشته باشد.
حسین زادگان افزود: این رفتار مردم در مقابله با ویروس کرونا ، روند مثبتی خود را در یک هفته تا 10 روز آینده نشان خواهد داد و پیش بینی می شود چنانچه استفاده از ماسک به رفتار همگانی تبدیل شود در این فرصت زمانی پیش بینی ( 7 تا 10 روزه) ما شاهد روند نزولی ابتلا به این ویروس در استان مازندران باشیم.
وی اضافه کرد : به هر حال با قرمز شدن وضعیت کرونا در برخی شهرستان های استان مازندران ، محدودیت ها از جمله تعطیل تالارهای پذیرایی و برگزاری آیین عزا و عروسی و اجتماعات بیشتر از ده نفر نیز برقرار شد و این محدودیت ها برای اماکن شلوغ چون بانک ها، واحدهای صنفی نیز ارایه  شد به طوری که آنها از پذیرش مشتریان بدون ماسک باید خودداری کنند.
نماینده عالی دولت در مازندران اظهارداشت : علاوه بر آن برای جلوگیری از ابتلا بیماری در بین کارمندان دولت نیز محدودیت هایی از جمله استفاده اجباری از ماسک در ساعات اداری در نظر گرفته شد و تمام کارمندان نیز موظف شدند تا در ساعات اداری از ماسک استفاده کنند و با این برنامه ها به دنبال کنترل ویروس کرونا در این خطه شمال کشور هستیم.
حسین زادگان یاد آورد : در راستای نظارت بر اجرای درست دستورالعمل بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک مطابق با مصوبه ستاد استانی و ملی مقابله با کرونا ؛ تمام دستگاهها نسبت به زیرمجموعه خود مسوول هستند و کم کاری در این حوزه ها نیز قابل بخشش و اغماض نخواهد بود و قطعا نیز با برخورد قانونی مواجه می شود.
وی با اشاره به این که ما در ارتباط با سلامت مردم با کسی تعارف نداریم ضمن قدردانی از زحمات درمانگران و کادر درمانی و بهداشتی استان مازندران در مقابله با ویروس کرونا خاطرنشان کرد : کارگروه نظارت و بازرسی عالیه متشکل از مدیران ستادی استانداری مازندران به عنوان مدیران معین شهرستان های استان  بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از ماسک انتخاب شدند که این مدیران ستادی فارغ از مسوولیت اجرایی در شهرستان ها ، کار نظارت و بازرسی  بر دستورالعمل ها را در شهرستان بر عهده دارند.
استاندار مازندران تصریح کرد : گزارشات این ناظران از شهرستان نیز مورد بررسی قرار می گیرد تا بتوانیم با برطرف کردن نقاط ضعف راهکار مناسبی را برای رعایت بهتر دستورالعمل ها اجرایی کنیم تا این ویروس به مرحله کنترل و ثبات برسد.

رییس ستاد استانی مقابله با کرونا مازندران گفت : در شرایطی که وضعیت قرمز کرونایی در استان از چند روز قبل حاکم شد، استان ما شرایط پذیرش مسافران تابستانی را ندارد و در خواست ما این است که در صورت امکان مسافران به این استان سفر غیر ضرور نداشته باشند.
حسین زادگان افزود : اگر نیاز به سفر ضروری به استان مازندران از سوی برخی هموطنان ما وجود داشت ، باید برای تامین سلامت خودشان و مردم ساکن استان پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را در کنار استفاده از ماسک در دستور کارشان قرار دهند.
نخستین بار  ویروس کرونا سی ام بهمن ماه در استان مازندران شیوع یافت و با گذشت پنج ماه همچنان همه گیری این ویروس در استان ادامه دارد و از حدود 10 روز گذشته با بازگشت موج دوم کرونایی در استان آمار بیماران مبتلا در این استان بار دیگر صعودی شد به طوری که طبق آخرین گزارش هم اکنون در بیمارستان های دو دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل حدود یک هزار و 500 بیمار کرونایی بستری هستند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

نقش ارتش در دفاع مقدس و در مقابل دشمنان بی‌بدیل و بازدارنده است

کمک بیش از سه میلیارد تومانی حامیان میاندورودی در سال `گذشته

فروش 40 ملک مازاد دولتی در مازندران

دیدار هیات اعزامی وزارت عتف با روسا و مسوولان دانشگاه‌ها و موسسات چین

بازدید شبانه استاندار مازندران از روند عملیات اجرایی پل سه راه جویبار

اعتبار 1800 میلیارد ریالی برای هدایت آب های سطحی استان

افزایش اکتشافات معدنی؛ گامی بلند به سوی توسعه اقتصادی استان است

انجام واکسیناسیون یک میلیون و 180 هزار راس دام سبک علیه طاعون نشخوارکنندگان کوچک تا پایان خرداد

افتتاح طرح 552 واحدی مسکن ملی میاندورود

ناپدیدی 11 طرح مصوب سرمایه گزاری در مازندران

بی نظیر بودن نقش شهدا و سرداران شهید نکایی در عملیات فاو

نخستین روز کاری سرپرست جدید دانشگاه مازندران

اخبار انتظامی مازندران در 24 ساعت گذشته

مسئله پسماند ابرمعضل ما و زمین‌خواری هم از دیگر معضلات مازندران است

تجمع حمایت دانشگاهیان دانشگاه مازندران از مردم بی‌دفاع غزه

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

تحول آینده با آینده سازان شکل پذیر است +عکس

پرداخت 23 میلیارد تومان تسهیلات خدمات مسکن به مددجویان مازندرانی

استاندار گلستان در سفری به مازندران از طرح های گردشگری غرب مازندران بازدید کرد

اجرای تفکیک زباله از مبدا در 207 روستای مازندران

کاهش غریق در سواحل مازندران از اولویت های جدی در سال 1404 محسوب می شود

عکس | برگزاری مرحله‌ دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

عکس | برگزاری نخستین نشست هماهنگی دهه کرامت مازندران

نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی آیین سالگرد و بزرگداشت آیت‌الله صالحی مازندرانی در قائم‌شهر برگزار شد

برگزاری مرحله‌ی دانشگاهی مسابقات قرآن و عترت در دانشگاه مازندران

بازدید هیئت اعزامی از دانشگاه BISU پکن

تشکیل معاونت پیگیری امورات مسجدها در اداره های کل

ارتقای سرمایه‌ اجتماعی در دستور کار شهردار جدید ساری قرار گیرد

تکذیب قتل پدر خانواده در تنکابن

چهل هزار محفل قرآنی در مازندران برگزار شد

پنج دانشجوی دانشگاه مازندران به مرحله نیمه نهایی جشنواره قرآنی بسیج دانشجویی راه پیدا کردند

ایران اسلامی زیربار خواسته‌های غیرقانونی آمریکا نخواهد رفت

برترین‌های بخش آقایان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

برترین‌های بخش بانوان جشنواره استانی قرآن و عترت بسیج دانشجویی مازندران اعلام شد

آمریکایی ها دنبال مذاکره نیستند

آغاز نشاء برنج در شالیزارهای شهرستان سیمرغ

رشد 70 درصدی مساعدت حامیان سیمرغی

شاخصه شهید صیاد شیرازی اخلاص ایشان بود

هدف تشکل بنیاد بهشت در راستای تفکر کاری شهید آوینی است

بیش از 2000 تشکل در کشور توسط بنیاد بهشت‌ شناسایی شد

شادی و نشاط یکی از نیازهای ضروری جامعه و مردم است

خروج 3 هزار و 750 نفر از مددجویان به جهت رسیدن به سطح خودکفایی، از پوشش کمیته امداد

گردهمایی و اولین نشست ماهانه مسئولین کانون خدمت رضوی شهرستان سیمرغ که چهارشنبه های امام رضایی

برگزاری اولین جلسه مدیریتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیمرغ

زیرساختی در شأن اقامه نماز در سواحل مازندران وجود ندارد

تعداد 85293 مورد در سامانه سامد ثبت شده است. ‎

دومین اجلاسیه مدیران تشکل های فعال تعلیم و تربیت در عرصه دختران نوجوان استان مازندران

اعمال محدودیت های ترافیکی پایان هفته در راه های مازندران

برگزاری نشست علمی «تخریب یا بیداری» مروری بر پیامدهای وهابی‌گری

اولویت موزه دفاع مقدس مازندران در طرح‌های عمرانی استان